پورتال موسسه آموزش عالی آزاد فاخر

جمعه، 10 فروردین 1403 (Fri, 29 Mar 2024) | 10:59:26
مــرکز مشــاوره فاخــر
مجامع عمومی
ســوال:
1)آیا منظور از پذیره نویسان در صدر ماده 75 ق.ا.ق.ت که گفته حداقل نصف پذیره نویسان فقط شامل پذیره نویسان میشود و موسسین همگی باید حضور داشته باشند یا اینکه شامل پذیره نویسان و موسسین باهم می شود؟
2)در مورد ماده 75 ق.ا.ق.ت فاصله تشکیل جلسات مجمع عمومی موسس که به دلیل عدم تشکیل مجمع به خاطر حد نصاب تشکیل نمیشود می باشد آیا با توجه به ماده 98 ق.ا.ق.ت حداکثر 40 روز می باشد یا اینکه حداکثری ندارد؟
3)در مورد ماده 79ق.ا.ق.ت که در خصوص تشکیل دومین جلسه مجمع در باره آورده غیرنقد یا مزایایی که مطالبه شده است می باشد باید حداقل چند روز باشد؟
4)در خصوص عدم تشکیل شرکت به دلیل خروج دارندگان آورده غیرنقد ویا مطالبه کنندگان مزایا و عدم تعهد و تادیه سهام آنها از طرف سایر پذیره نویسان می باشد آیا هزینه هایی که تا آن زمان شده بر کسانی که آورده غیر نقد آنها یا مطالبه کنندگان مزایا مورد پذیرش واقع نشده هم بار میشود؟
5)آیا ماده 98 ق.ا.ق.ت شامل همه مجامع عمومی است یا اینکه مجمع عمومی موسس را شامل نمی شود؟
6)در خصوص م 101 ق.ا.ق.ت منظور از صاحب سهم شامل صاحب سهمی که دارای حق رای نیست هم می شود؟


پاســـخ:
با سلام،
1) بلی هم شامل پذیره نویسان است و هم موسسین. اصولا مجمع عمومی موسس از پذیره نویسان و موسسین تشکیل می شود که تبصره همین ماده هم مشعر بر آن است .
2) در خصوص مجمع عمومی موسس تصریح به تاریخ نشده است ولی از وحدت ملاک ماده 79 موسسین می توانند این مدت را حداکثر یک ماه قرار دهند و در هر حال از زمان تحویل اظهارنامه تاسیس به ثبت شرکت ها باید ظرف 6 ماه شرکت تشکیل شود یعنی حداکثر فاصله دعوت باید کمتر از این مدت باشد ولی 40 روز مربوط به مجمع عمومی عادی است و چون تصریح نشده است موسسین می توانند از وحدت ملاک این ماده استفاده کنند.
3) حداقل ذکر نشده است اما حداکثر یک ماه است. حداقل براساس توافق هیات رئیسه مجمع عمومی موسس وبر اساس عرف مشخص می شود.
4) اصولا چون دارندگان سرمایه غیر نقد و یا مطالبه کنندگان امیتاز خاص، خود موسسین هستند لذا هزینه عدم تشکیل شرکت متوجه ایشان است نه پذیره نویسان.
5) شامل مجمع عمومی موسس نمی شود. گرچه موسسین می توانند به عنوان وحدت ملاک استفاده نمایند.
6) موضوع این ماده رای دادن نیست بلکه موضوع انتخاب شدن است. لذا شامل صاحب هر سهم ( سهامدار ) می شود ولو اینکه خود ان سهم حق رای نداشته باشد .یعنی صرف داشتن سهم فارغ از اینکه دارای حق رای است یا نه،کافی است.
موفق باشید.


کــد پیگیری: 96179365 تعداد بازدید: 1459
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به موسسه آموزش عالی آزاد فاخر در شیراز است