پنج شنبه، 13 اردیبهشت 1403 (Thu, 2 May 2024) | 02:37:01
تاریخ اعلام نتایج مرحله دوم وکالت کانون مرکز
تاریخ انتشار: 1390/11/23 | تعداد بازدید: 3347

سید محمد جندقی کرمانی پور اعلام نمود که نتیجه آزمون مرحله دوم کانون مرکز تا 24 فروردین سال 91 اعلام خواهد شد .

سید محمد جندقی کرمانی‌پور در حاشیه برگزاری مرحله دوم آزمون وکالت سال 90 که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، به خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: خوشبختانه تمامی شرکت‌کنندگان در این آزمون با نظم و ترتیب خاصی حضور پیدا کردند و صمیمانه از شرکت‌کنندگان سپاسگزارم. وی ابراز امیدواری کرد که در تصحیح اوراق و منظور کردن نتایج مرحله‌ تستی آزمون وکالت و مرحله‌ تشریحی به نحوی عمل شود که هیچ حقی از کسی ضایع نشود. رییس کانون وکلای دادگستری مرکز تصریح کرد: روز پنج‌شنبه نیز آزمون تشریحی با نظم خاصی برگزار شد و همه شرکت‌کنندگان از برگزاری این آزمون راضی بودند. جندقی کرمانی‌پور با بیان اینکه در طراحی سوالات آزمون تشریحی از حضور استادان به‌نام حقوق بهره‌مند بودیم و در سربرگ‌های آزمون نیز نام طراحان سوالات قید شده بود، اظهار کرد: طراح سوالات در دروس حقوق مدنی دکتر کاتوزیان، آیین دادرسی مدنی دکتر عبدالله شمس، حقوق جزای عمومی و اختصاصی دکتر علی آزمایش، حقوق تجارت دکتر بهروز اخلاقی، آیین دادرسی کیفری دکتر محمد آشوری و اصول استنباط حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر صادقی بودند. این افراد، بهترین اساتید در رشته‌ حقوق هستند و هدف این بود که اساتیدی طراح سوالات باشند که در صلاحیت آنان هیچ شک و تردیدی وجود ندارد. رییس کانون وکلای دادگستری مرکز با بیان اینکه 103 نفر یعنی حدود پنج درصد از پذیرفته‌شدگان برای آزمون تشریحی روز پنج‌شنبه غایب بودند، خاطرنشان کرد: این نشان‌دهنده‌ آن است که داوطلبان علاقه‌مند به شرکت در آزمون وکالت هستند و از میان 2440 نفر داوطلب، این تعداد غایب بسیار کم است. جندقی کرمانی‌پور در پایان یادآور شد: سعی می‌کنیم هر چه سریع‌تر و حداکثر تا پایان این دوره هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز که 24 فروردین است، نتایج را اعلام کنیم. به گزارش ایسنا، مرحله دوم آزمون وکالت سال 90 روزهای پنج‌شنبه و جمعه 20 و 21 بهمن‌ماه در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.