جمعه، 10 فروردین 1403 (Fri, 29 Mar 2024) | 03:01:04
آغاز ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارت‌های عربی دانشگاه آزاد اسلامی
تاریخ انتشار: 1400/04/16 | تعداد بازدید: 274

ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارت‌های عربی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبت نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارت‌های عربی دانشگاه آزاد اسلامی از دوشنبه (۱۴ تیر ۱۴۰۰) آغاز شد.

ثبت نام آزمون (EPT) و آزمون فراگیر مهارت‌های عربی (اشتمال) پانزدهم مردادماه ۱۴۰۰ از دوشنبه ۱۴ تیرماه آغاز و تا ساعت ۲۴ دوشنبه ۲۱ تیرماه ادامه خواهد داشت.

این آزمون ها روز جمعه ۱۵ مردادماه ۱۴۰۰ همزمان در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، اهواز، اصفهان، شیراز، کرمانشاه، رشت، کرمان، اردبیل، کرج، ساری، یزد، همدان، ارومیه، قزوین، گرگان، خرم آباد و اراک جمعاً ۱۹ حوزه برگزار خواهد شد.

تمامی دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش، پذیرش و امور فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی http://english.iau.ac.ir/ept نسبت به ثبت نام اقدام و همچنین از منابع و بودجه بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند.