جمعه، 10 فروردین 1403 (Fri, 29 Mar 2024) | 19:59:32
دعوت به همکاری از علاقمندان تدریس زبان انگلیسی فرانسه و آلمانی
تاریخ انتشار: 1397/02/10 | تعداد بازدید: 711

دعوت به همکاری از علاقمندان تدریس زبان انگلیسی، فرانسه و آلمانی

موسسه آموزش عالی آزاد فاخر،  برای تدریس زبان های خارجی  در تاریخ 1397/06/20 راس ساعت 17:30 آزمون جذب مدرس  زبان انگلیسی برگزار میکند.

پذیرش مدرسین زبان فرانسه و آلمانی از طریق مصاحبه و بررسی رزومه کاری ایشان انجام خواهد شد . این دسته از علاقمندان می بایست صرفاً اطلاعات مندرج در سایت در قسمت دعوت به همکاری را تکمیل نمایند .

علاقمندان می بایست :

ابتدا از صفحه اول همین سایت از ستون سمت راست عمودی، آخرین ایکن ، بر روی دعوت به همکاری کلیک نموده و اطلاعات خود را وارد نمایند . سپس  همه روزه تا تاریخ 18 شهریور 97 از ساعت 8 صبح الی 20 عصر  جهت نام نویسی و دریافت اطلاعات به موسسه مراجعه نمایند . علاقمندان تدریس زبان فرانسه و آلمانی نیاز به مراجعه به موسسه را ندارند و  صرفا  لازم است اطلاعات خود را در بخش دعوت به همکاری وارد نمایند .

پروسه جذب مدرسین زبان انگلیسی  :

1- شرکت در آزمون کتبی  ( افراد معرفی شده از طرف مدرسین فعلی فاخر  معاف از آزمون می باشند )

2- شرکت در مصاحبه

3- شرکت در دموی  اولیه

4- شرکت در تی تی سی

5- شرکت در دموی ثانویه

6- شرکت در جلسات ابزرو

7- منتخبین از ترم تابستان97  با موسسه همکاری خواهند نمود .

داوطلبان تدریس زبان آلمانی و فرانسه از طریق مصاحبه شفاهی و بررسی رزومه کاری ایشان دعوت خواهند شد .

دانشجویان مقطع دکتری و دارندگان آیلتس آکادمیک 7/5 معاف از آزمون کتبی می باشند.

جزییات و اطلاعات بیشتر و تاریخ و نحوه  انجام  هر یک از این رویدادها از طریق بروشور در مراجعه حضوری ارائه خواهد شد .

آدرس : خیابان ارم . نبش خیابان نارون . پلاک 37 موسسه آموزش عالی آزاد  بزرگمهردانا

32271363-32271362