پورتال موسسه آموزش عالی آزاد فاخر

اخبـــار مـوسـســـه
تاریخ صدور کارت و امتحان ارشد سراسری
تاریخ انتشار: 1390/11/15 | تعداد بازدید: 5066

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سال 1391 از روز چهارشنبه 26 بهمن ماه در سراسر کشور خبر داد.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار «صنفی آموزشی» خبرگزاری دانشجویان ایران» (ایسنا). گفت: آزمون کارشناسی ارشد امسال با رقابت 930 هزار و 172 داوطلب در 131 کد رشته به صورت سراسری طی روزهای 26 تا 28 بهمن ماه در 42 شهرستان برگزار می‌شود. وی اظهار کرد50/84: درصد داوطلبان آزمون امسال را زنان تشکیل می‌دهند. وی با تاکید بر اینکه آزمون امسال از لحاظ کیفیت همانند سال‌های گذشته برگزار می‌شود، تصریح کرد: آمار ثبت‌نام‌کنندگان آزمون امسال نسبت به سال گذشته 58هزار و 366 نفر افزایش داشته است. مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به توزیع اینترنتی کارت ورود به جلسه آزمون طی روزهای 23 الی 25 بهمن ماه از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org ، گفت: با احتساب 87 هزار و 314 داوطلب که کد رشته‌های شناور را انتخاب کرده‌اند، برای یک میلیون و 17 هزار و 486 داوطلب کارت ورود به جلسه صادر شده است. وی با اشاره به تفاوت‌های آزمون امسال در مقایسه با دوره گذشته، اظهار کرد: آزمون‌های سه کد رشته مجموعه مهندسی برق، ریاضی و مهندسی کامپیوتر در سال گذشته در دو نوبت برگزار می‌شد که این آزمون امسال در یک نوبت برگزار می‌شود توکلی در خصوص تمهیدات امنیت برگزاری آزمون کارشناسی ارشد، گفت: همانند سال‌های گذشته هماهنگی‌های لازم در مورد برگزاری آزمون کارشناسی ارشد انجام شده است و این آزمون در امنیت حفاظت کامل و در محیطی امن با کیفیت مطلوب برگزار می‌شود. وی با اشاره به شخصی‌سازی دفترچه‌های آزمون کارشناسی ارشد، نیز خاطرنشان کرد: شخصی‌سازی دفترچه‌ها برای کلیه رشته‌ها انجام شده است، به گونه‌ای که محتوای دفترچه‌ها یکسان اما فرم آنها متفاوت است.