پنج شنبه، 9 فروردین 1403 (Thu, 28 Mar 2024) | 22:24:44
زمان ویرایش اطلاعات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد
تاریخ انتشار: 1395/10/12 | تعداد بازدید: 972

بدین‌وسیله‌ به ‌اطلاع‌ آن دسته از داوطلبان شرکت کننده در آزمون‌ ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1396 و بیست و دومین دوره المپیاد علمی- دانشجویی کشور که در زمان مقرر (از تاریخ 95/10/1 لغایت 95/10/11) در آزمون مزبور ثبت‌نام نموده‌اند می‌رساند، اطلاعات ثبت‌نامی داوطلبان از روز یکشنبه مورخ 95/12/1 لغایت روز سه‌شنبه مورخ 95/12/3  بر روی پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما و اطلاعیه‌های مورخ 4، 8 و 95/10/9 مربوط به اصلاحات دفترچه راهنما، نسبت به مشاهده و کنترل اطلاعات ثبت‌نامی خود اقدام و در صورت تمایل نسبت به ویرایش اطلاعات اقدام نمایند.

ضمناً به منظور مساعدت و همراهی با داوطلبانی که در مهلت مقرر) به شرح فوق( موفق به ثبت‌نام درآزمون نگردیده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده که در بازه زمانی 95/12/1 لغایت 95/12/3 این دسته از متقاضیان نیز بتوانند نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.