شنبه، 1 اردیبهشت 1403 (Sat, 20 Apr 2024) | 03:56:18
افزایش ظرفیت کارشناسی‌ارشد و دکتری
تاریخ انتشار: 1393/01/18 | تعداد بازدید: 2069

مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی از افرایش میزان پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی به ویژه کارشناسی ارشد خبر داد.

حسین حسینی درباره آخرین وضعیت ظرفیت دکتری در دانشگاهها، اظهار داشت: ظرفیت روزانه دانشگاهها در مقطع دکتری مشخص شده اما هم اکنون در مرحله ویرایش قرار دارد.وی درباره نحوه تعیین این ظرفیت، اظهار داشت: این ظرفیتها در دفتر گسترش بر اساس شرایط دانشگاهها و متناسب با امکانات، اعضای هیأت علمی و ظرفیتی که در دانشگاهها است، تعیین می شود. مدیر کل دفتر گسترش وزارت علوم، خاطرنشان کرد: میزان این ظرفیتها نهایی و به سازمان سنجش ابلاغ شده است.حسینی با بیان اینکه امسال تعیین ظرفیت دوره دکتری به دانشگاهها واگذار شده است، افزود: ظرفیتهای روزانه دوره دکتری افزایش یافته و این میزان افزایش را به زودی اعلام خواهیم کرد. این مقام مسئول وزارت علوم، اعلام کرد که هنوز ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد نهایی نشده و دانشگاهها هنوز ظرفیت دوره کارشناسی را اعلام نکرده اند.وی خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است ظرفیت دوره های تحصیلات تکمیلی به خصوص در مقطع کارشناسی ارشد دارای رشد بیشتری می شوند.